Bereqet Catering është pjesë e tregut shqiptar nga viti 2007. I pari dhe më i madhi në llojin e tij, me 5 qendra prodhimi , mbi 6500 tabldote në ditë, staf me eksperiencë disavjecare dhe ekip menaxhues të përbërë nga ekspertë ushqimi …