Large Cocktail (Finger Food)

Large Cocktail përbëhet nga 15 asortimente. Të kripura Burger Susami Vegjetarian Sanduic Krem Djathi- fije Kackavalli Kanepe Vegjetarian Mini Pizza me Sallam Byrek Gishtëz me kremvice Kanepe me Bukë Fshati…

0 Comments

Medium cocktail (Finger Food)

Medium coctail përbëhet nga 11 asortimente. Të kripura Kanepe Mix Djathi & Ullinj Byrek Gishtëz me Spinaq Kroketë Pule Burger Stikini Mix Djathrash Mini Simite Të ëmbla Bon-Bon Cokollatë Lajthi…

0 Comments

Small cocktail (Finger Food)

Small Coctail përbëhet nga 9 asortimente. Një kombinim ky plot shije i zgjedhur me delikate dhe padyshim nuk do ju zhgënjejë. Minimumi i porosisë është 20 persona. Të kripura Burger…

0 Comments