Small cocktail (Finger Food)

Small Coctail përbëhet nga 9 asortimente. Një kombinim ky plot shije i zgjedhur me delikate dhe padyshim nuk do ju zhgënjejë. Minimumi i porosisë është 20 persona. Të kripura Burger…

0 Comments