Large Cocktail (Finger Food)

Large Cocktail përbëhet nga 15 asortimente.

Të kripura

Burger Susami Vegjetarian

Sanduic Krem Djathi- fije Kackavalli

Kanepe Vegjetarian

Mini Pizza me Sallam

Byrek Gishtëz me kremvice

Kanepe me Bukë Fshati Mozarela Pomodorini

Kroketë Pulë Patate

Burger

Stikini Sallam Djath Ullinj

Të ëmbla

Bavaruaz me Luleshtrydhe

Kek me Sos Karameli dhe Banane

Cookie me Arra

Mini Krepa (Krem Vanilje dhe luleshtrydhe)

Bon-Bon (Karamel, Cokollatë)

Leave a Reply